Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
KREATIV

RÖFIX KREATIV struktura - izraz kreativnosti i individualnosti

 

Oduvijek su u svijetu umjetnosti i arhitekture, dekoracija i tekstura imale značajnu ulogu pri naglašavanju kreativnosti. Težnja za osobnim izražajem u kreiranju površina s naglašenijim ili decentnijim teksturama prisutna je i danas kod uređenja objekata.

Nove RÖFIX KREATIV kreativne tehnike strukturiranja s vrhunskim, kvalitetnim i izdašnim žbukama lako dizajniraju iznimno kreativne i jedinstvene površine fasada. U taktilnom doživljaju trodimenzionalnih struktura odražava se umjetnička crta izvođača, uvijek iznova posebna i drugačija - neponovljiva.

 

KREATIV-Gemeindebibliothek_medium

       

KREATIV-Wohnhaus_medium

           

KREATIV-Buerogebaeude_medium

       

KREATIV-Mittelschule_medium

 

RÖFIX KREATIV kreativne tehnike strukturiranja nisu, dakle, konvencionalne tehnike, već široka paleta dodatnih efekata i dekorativnih detalja,potpuno prilagođenih individualnim željama investitora. Varijante predložene u ovoj brošuri osnova su za bezbrojne kombinacije i mogućnosti primjene, ovisno o individualnim zamislima, vrsti fasade, ali i o toplinskoj izolaciji objekta.

Odabir posebno obrađenih tekstura uz igru svjetlosti staklenih dodataka i čestica, upotpunjenih lijepom bojom, jamče posebnost i atraktivnost fasade svakog objekta.

Preuzmite brošuru:

RÖFIX KREATIV Brošura 7,24 MB