Brošure & prospekti

RÖFIX team osmislio je za kupce na tržištu niz edukativnih i promotivnih pisanih brošura i materijala koje opisuju karakteristike, prednosti i primjenu naših proizvoda. Sve naše brošure su za Vas besplatne; možete ih downloadati u PDF formatu. 

Pogreške i odstupanja u boji i tisku, kao i tiskarske i gramatičke pogreške su zadržani. Podaci su obrađeni pažljivo i savjesno, ali bez odgovornosti za njihovu potpunost ili točnost. Za sve tehničke podatke i izjave, vrijede važeći podaci iz tehničkoga lista.

19_Sanieren_und_Renovieren_Querformat_cmyk_mitUnschaerfe.jpg

RENOVIRANJE & SANIRANJE

Naša je želja da Vam omogućimo učinkovitiju realizaciju Vaših projekata renoviranja i saniranja kako bi dotični građevinski objekti još dugo opstali.

01_WDVS_take-it_ALPINE_präzisionsarbeit.jpg

TOPLINSKO-IZOLACIJSKI SUSTAVI

Priručnik za toplinsko-izolacijske sustave sastoji se od nekoliko poglavlja koji obuhvaćaju osnove toplinsko-izolacijski sustava, pregled pojedinih RÖFIX toplinsko-izolacijskih sustava.

02_Konstruktur-Putz_Hoch-_Querformat_FIXITGRUPPE_cmyk_V2_mitUnschaerfe.jpg

ŽBUKE

S RÖFIX žbukama ste uvijek na sigurnoj strani. Osim estetski atraktivnog elementa služe i kao zaštita zida od vremenskih uvjeta, kako u unutarnjim tako i u vanjskim prostorima.

01_neu_Farbauftrag_Rolle_Hoch-_Querformat_cmyk_FG_mitUnschaerfe_hoch.jpg

GRAĐEVINSKE BOJE

Za besprijekorno glatke zidove uz minimalna ulaganja.

11_Beton_Instandsetzung_Querformat_cmyk_V2_mitUnschaerfe.jpg

BETONI/NISKOGRADNJA

Beton - Važan građevinski materijal našeg vremena RÖFIX – Vaš Partner kad se radi o betonu

Saznajte više
Stranica se učitava...