Naša strategija, ciljevi i mjere

Naša strategija, ciljevi i mjere

Vizija i misija RÖFIX Hrvatska

S povjerenjem, kontinuitetom i zahvalnošću

Naše vrijeme karakteriziraju veliki preokreti i promjene. Uz stalnu prilagodbu i fleksibilnost organizacije, potrebna je prije svega uvjerljiva i dosljedna orijentacija tvrtke:

  • ambiciozna vizija budućnosti
  • jasna misija i strategija za postizanje te budućnosti
  • i na kraju, ali ne manje važno, stabilne vrijednosti koje koristimo kao smjernice

S trenutnim izazovima saživjet ćemo se s povjerenjem, kontinuitetom i poštovanjem i to prateći smjernice naše misije.

Thorsten Biba, regionalni direktor za Jugoistočnu Europu

Naše vrijednosti

Četiri su ključne vrijednosti (detalji se nalaze niže) koje čine temelj FIXIT GRUPPE. Pritom smo se na svim područjima i razinama obvezali na održivo postupanje. Svi brandovi FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL i RÖFIX dosljedno usklađuju poslovne aktivnosti s tim vrijednostima.

Zadovljni kupci i poslovni partneri

Zadovoljnim kupcima počinje i završava naš uspjeh. Stoga činimo sve da bismo povjerenje naših kupaca dugoročno zadržali.

Proizvodi najviše kvalitete

Zadovoljstvo kupaca postižemo proizvodima najviše kvalitete, oslanjajući se, pritom, na desetljetno iskustvo, tehnološki napredak i ekološku prihvatljivost.

Motivirani zaposlenici

Kompetentnost, angažman, kreativnost i integritet naših zaposlenika najvažniji su čimbenik našeg uspjeha.

Zajednički rast

Naš je cilj ekonomično i učinkovito poslovanje koje omogućava zajednički rast nama i našim poslovnim partnerima.

Očuvanje vrijednosti i održivo oblikovanje budućnosti

CSR

Održivost u fokusu

Corporate Social Responsibility

Corporate Social Reponsability- Pojam „Corporate Social Responsability“ (CSR) odnosi se na društvenu odgovornost organizacije u vidu održive poslovne prakse. Obuhvaća socijalne, ekološke i ekonomske aspekte - ukratko: održivost.

VRIJEDNOSTI

Preuzmite odgovornost

Očuvanje vrijednosti

Imamo desetljeća iskustva u razvoju i proizvodnji građevinskih materijala za budućnost, čime osiguravamo zadržavanje vrijednosti građevina jučer, danas i u budućnosti.

BUDUĆNOST

Održivi proizvodi

Orijentirani na budućnost

S našim inovativnim izolacijskim sustavima učinkovito doprinosimo uštedi CO2. Nastavit ćemo širiti ovaj potencijal u budućnosti i stvarati individualna rješenja.

Downloads

RÖFIX Hrvatska: naša misija
pdf
157 KB
RÖFIX Hrvatska: održivost u fokusu
pdf
1 MB

Jedna grupacija - pet brendova

FIXIT GRUPPA sa sjedištem u Freisingu u Njemačkoj, krovna je organizacija koje uključuje ukupno pet tvrtki koje posjeduju dugogodišnju ekspanziju na području proizvodnje građevinskog materijala: FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL i RÖFIX. Sa svojih 69 podružnica u 18 europskih zemalja i oko 2.500 zaposlenika jedan smo od vodećih europskih proizvođača građevinskog materijala. 

Naše ciljne skupine su građevinske tvrtke, izvođači radova, arhitekti i projektanti, trgovci i investitori.

Poznajemo tržište i potrebe naših kupaca te im nudimo inovativne proizvode i sistemska rješenja najbolje kvalitete, s visokom učinkovitošću i uz optimalan omjer cijene i potrošnje materijala. Međunarodna orijentacija i gusta mreža podružnica osiguravaju blizinu kupcima, sveobuhvatne usluge i učinkovitu logistiku na licu mjesta.

Preuzimamo ekonomsku, ekološku i društvenu odgovornost i oslanjamo se na dugoročne odnose s našim dionicima – pošteno i lojalno u poslovanju, ekonomično i održivo u rezultatu.

Težimo korisnim tehnologijama usmjerenim na budućnost. Digitalizacija relevantnih poslovnih područja bitan je dio naše strategije.