RÖFIX - Graditi po sistemu

RÖFIX je izvorno obiteljska tvrtka osnovana davne 1888. godine. Osnovali su je braća Josef i Hermann Wechinger, a prvotno se radilo o tvornici vapna i opeke u Röthis-u (Austrija), a razvili smo se od proizvođača vapna do stručnjaka za gotove mortove, a danas smo sinonim za građevinske sisteme. Danas, nakon 130 godina FIXIT GRUPPE je postala naša krovna organizacija/holding. RÖFIX je u Hrvatskoj prisutan od 1994. godine, u više od 20 godina postojanja uspjeli smo se razviti u jedu od vodećih tvrtki proizvodnje i prodaje građevinskih materijala. U Hrvatskoj imamo 3 proizvodna pogona, a to su Pojatno, Zaprešić i Siverić. Usmjereni smo na održavanje i upravljanje okolišem. Ključno pri tome jest integracija svih sistema i procesa.

IMG_0285.jpg

RÖFIX vrijednosti

Graditi po sistemu – rješenja za različite zahtjeve na gradilištu već od 1888. godine!

Pročitajte više

Sjedišta

IMG_0064.jpg

Sjedišta u Hrvatskoj

U Hrvatskoj imamo 3 proizvodna pogona, a to su Pojatno, Zaprešić i Siverić. Usmjereni smo na održavanje i upravljanje okolišem. Ključno pri tome jest integracija svih sistema i procesa.

 

Sjedišta_u_Europi.jpg

RÖFIX u Europi

Mi smo paneuropska međunarodna tvrtka koju karakterizira visoki strateški rast te međnarodna ekspanzij

2020_01_10_15_20_30_180811_FIXIT_GRUPPE_alle_Standorte.jpg

FIXIT GRUPPE

Danas, nakon više od 125 godina FIXIT GRUPPE je postala naša krovna organizacija/holding.

Članstva i partnerstva

RÖFIX je aktivan član u sljedećim udruženjima i institucijama:

  • HUPFAS  HRVATSKA UDRUGA PROIZVOĐAČA TOPLINSKO-FASADNIH SUSTAVA-  Udruga promiče informiranje i edukaciju javnosti o prednostima i pozitivnim učincima ugradnje toplinskih izolacijskih fasada. 
  • SAVJET ZA ZELENU GRADNJU U HRVATSKOJ (GREEN BUILDING COUNCIL OF CROATIA) Savjeta je surađivati s privatnim i javnim sektorom u službi primjene održivih graditeljske prakse te ponuditi tržištu sadržaje i aktivnosti bazirane na nekoliko ključnih područja. više
  • CEMEX HRVATSKA  RÖFIX partner kada su u pitanju svi cementni proizvodi!
Stranica se učitava...