Vaš uspjeh je i naš uspjeh!

Inovativnim građevinskim rješenjima omogućavamo jednostavnu primjenu u praksi, a stručnim savjetovanjem osiguravamo podršku u svakoj fazi gradnje. U našem centru za istraživanje i razvoj kontinuirano razvijamo suvremene i moderne proizvode, te  sustave izvrsne kvalitete.

Odgovorno i uspješno poslovanje

Savjesnim i učinkovitim djelovanjem osigurati budućnost!

Za stabilnu budućnost potrebni su čvrsti temelji, a njih čine dugogodišnji, motivirani i kompetentni djelatnici vođeni tradicijom i inovativnošću. Zato je RÖFIX pouzdan i dugoročan suradnik kupcima, dobavljačima i poslovnim partnerima. Održivi i zdravi rast tvrtke RÖFIX, omogućuje kontinuirano ulaganje u inovativne proizvode i širenje na nova tržišta.
 

Motivirani djelatnici

Naš najveći uspjeh su kompetentni, angažirani i motivirani djelatnici!

Zajedništvo je tvrtki RÖFIX omogućilo kontinuiranost u razvoju. Taj uspjeh, zasluga je svih djelatnika koji strastveno i kompetentno rade za dobrobit RÖFIX-a. Samo s takvim ljudima moguće je ostvariti kvalitetne, inovativne i konkurentne proizvode. RÖFIX zapošljava gotovo 1000 djelatnika u 11 zemalja, a  rad u međunarodnom okruženju snažno je fokusiran na kooperaciju te razmjenu znanja i iskustva. RÖFIX ima za cilj stvaranje imidža cijenjenog i poželjnog poslodavca, zato kontinuirano ulažemo u stručni kao i osobni razvoj najvažnijih resursa, a to su ljudi!

 

Kupac je središte poslovanje

Vaš uspjeh je i naš uspjeh!

Gradnja postaje kompleksniji proces u kojemu je ključna usklađenost svih sudionika. Kompetentni djelatnici brinu se o najboljoj mogućoj integraciji RÖFIX sustava prema svim partnerima. Ona se najbolje postiže pružanjem relevantnih informacija u skladu s različitim potrebama najvažnijih klijenata: arhitekata, projektanata, trgovaca, izvođača i investitora. Kombinirajući fleksibilnost sa znanjem i usklađenim procesima, RÖFIX kreira individualna rješenja baš po Vašoj mjeri. Svaki detalj je bitan, od ljubaznog glasa na prijemu do savršeno postavljenog silosa na gradilištu.

Kvaliteta

Kvalitetni proizvodi po mjeri i profesionalna usluga u skladu sa zahtjevima klijenta!

U centralnom odjelu istraživanja i razvoja radi međunarodni tim stručnjaka koji se brine o razvoju i optimiranju RÖFIX proizvoda. Suradnja građevinskih tehnologa, mineraloga i kemičara čini snažnu sinergiju koja  jamči trajno visokokvalitetne proizvode. Zajedno s našim kupcima i partnerima kontinuirano radimo na poboljšanju proizvoda. Uz jednostavnu ugradnju materijala na gradilištu i  integraciju proizvoda u sustav, RÖFIX neprestano razvija različita rješenja koja u konačnici stvaraju dodatnu vrijednost za sve, od izvođača radova do krajnjeg korisnika.

Odgovornost prema ljudima i okolišu ne izražavamo isključivo aktivnim doprinosom u uštedi CO2 prilikom primjene naših proizvoda, već i velikim udjelom prirodnih visokovrijednih mineralnih sastojaka ključnih za zdravu i ugodnu mikroklimu u unutarnjim prostorijama.

Stranica se učitava...