JEDNA ORGANIZACIJA, PET BRANDOVA

U rujnu 2006. nastala je FIXIT GRUPA koja je od tada krovna organizacija pet stručnjaka na području građevinskih materijala, a oni su FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL i RÖFIX.

Sa svojih 68 podružnica u 19 europskih zemalja, 2500 zaposlenika, FIXIT GRUPPE ubraja se među najuspješnije ponuđače sistemskih rješenja u području građevinarstva. Pri tome je grupacija uspjela uz inovativne proizvode, visoku kvalitetu i kontinuirani rast poduzeća osigurati veliki udio na tržištu.

ISKUSTVO I STRUČNOST ZA ZAJEDNIČKI USPJEH

Dugogodišnje iskustvo i stručnost na područjima od toplinske izolacije preko ekološkog renoviranja do građevinsko-kemijskih rješenja sve to kroz zajedničku organizaciju treba pridonijeti boljoj povezanosti i većoj koristi za krajnjeg kupca.

SVE UPUĆUJE NA ORIJENTACIJU KA BUDUĆNOSTI

Malo poduzeće koje je započelo s regionalnom proizvodnjom građevinskog materijala, postalo je nakon desetljeća i destljeća ekspanzije poduzeće koje djeluje na području cijele Europe.

S jakom ekspanzijom dolazi i do većih zahtjeva za ukupni menadžment grupe i upravu svih pet poduzeća.

JAKA MEĐUNARODNA SURADNJA

Djelatnici FIXIT GRUPPE koordiniraju projektima i obavljaju poslove u nekolicini država na području djelovanja FIXIT GRUPPE. Pri tome se razmjenjuju bogata iskustva i jača međunarodna suradnja.

NAŠA ZADAĆA

Zadaća FIXIT GRUPPE jest podupirati sve brendove i organizacije u njihovom radu.

Centralizirani odjeli poput istraživanja i razvoja, marketinga ili IT-a ujedinjuju zahtjeve svih pojedinih organizaciija i zajedno traže najbolja rješenja, ali nisu samo ova tri područja centralizirana, logistika, proizvodnja i controlling također su centralno koordinirani.

Image brošura