Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
Instant Beton

Betoniranje u samo 3 koraka i za 15 minuta!

 

Betoniranje nikada nije bilo jednostavnije i brže. S našim novim brzovezujućim RÖFIX Creteo®Gala CC 696 Instant betonom ćete bez  prethodnog miješanja, bez dugog čekanja i dugotrajnog fiksiranja moći obaviti radove betoniranja bez većih statičkih zahtjeva. Bez obzira što želite raditi, s RÖFIX Creteo®Gala CC 696 Instant betonom ste uvijek najbrži.

Sigurno se pitate kako?

Postupak je slijedeći: Gotovi proizvod se prije ugradnje ne treba miješati s vodom. RÖFIX Creteo®Gala CC 696 Instant beton suhi proizvod direktno iz vreće usipati u prethodno iskopanu i pripremljenu rupu u zemlji, do maks. debljine od 20 cm. Suhi beton zbiti, zatim lagano zalijevati vodom (količine pogledati u tehničkom listu) izravnati gleterom. Instant beton će se povezati za samo 15 minuta, a vaše ruke i alat ostaju čisti. I to je sve. Ako želite veće debljine (iznad 20 cm), postupak se ponavlja uz napomenu, da treba pričekati da se prethodni sloj učvrsti.

WEB_HR_INSTA_BETON

Ovim vrlo brzim i  jednostavnim postupkom brzo se montiraju i fiksiraju ograde, poštanski sandučići, klupe, prometni znakovi, svjetiljke, razni držači, a može se koristiti i za izlijevanje malih temelja.

Anwendungspiktogramme

Evo i glavnih prednosti RÖFIX Instant betona:

  • Brza i jednostavna ugradnja
  • Ugradnja bez prethodne pripreme materijala (bez miješanja)
  • Na gradilištu nije potrebna električna energija
  • Ušteda u vremenu zbog brze ugradnje
  • Otporan  na smrzavanje i mehaničke utjecaje
  • Lako opteretiv već nakon 1h

Piktogramme1

 

  Koje su glavne tehničke karakteristike?

                          

Vreća