Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
StoneEtics- naslovna fotografija

RÖFIX StoneEtics®-Pouzdani sustav za dekorativno oblaganje fasada

 

 

Statička potvrda do 103 kg/m² površinskog opterećenja na podlogu (ukupna težina sustava)

Za nas u RÖFIX-u "alternativni" završni slojevi na fasadama nisu problem već izazov i to lako rješiv. Naravno, put do toga nije bio jednostavan. Sada imamo rješenje za sve probleme koji su zadavali nevolje kad su u pitanju teške krute obloge na fasadama u kombinaciji s toplinskom izolacijom. Sa zadovoljstvom Vam možemo predstaviti sustav -  StoneEtics®.

Tko gradi, mijenja prirodu, a time i okolinu u kojoj živi. Ekološka osviještenost u građevini nije samo trend, ona je u suvremenom dobu neophodna za opstanak. Provjereni i optimalni građevinski materijalisastavni su dio koncepta održive gradnje. RÖFIX sustavi toplinske izolacije u kombinaciji s RÖFIX StoneEtics® smanjuju potrošnju toplinske i električne energije tako što zadržavaju energiju u prostorima i smanjuju stvaranje štetnih emisija u zraku, te na taj način čuvaju izvore energije koji su važni za očuvanje i zaštitu okoliša. 

 

Golfclub-Rankweil_Artikel

RÖFIX StoneEtics® pruža mogućnost izbora obloga koje zadovoljavaju najrazličitije potrebe koje se ne odnose isključivo na arhitekturu samog objekta, već uključuju i urbani kontekst. Možete se odlučiti za mozaik, klinker pločice, tanke ciglene pločice, keramičke pločice, prirodni ili umjetni kamen. Time se ispunjavaju prednosti jednostavne ugradnje toplinsko-izolacijskih sustava za proširenu mogućnost dizajniranja težih obloga i obloga velikih formata. 

Torino_Casa_Valdieri_Artikel_large

Villa-Menti_Artikel_large

 

Sigurnost i građevna statika

Maksimalno dopušteno površinsko opterećenje toplinsko-izolacijskih sustava na podlogu iznosi 103 kg/m². Zahvaljujući detaljnim istraživanjima i ispitivanjima, zahtjevnim internim ispitivanjima i tijesnom suradnjom sa stručnim tvrtkama iz izvođenje građevinskih radova, RÖFIX je razvio adekvatno rješenje, dva standardizirana sustava, RÖFIX StoneEtics® 50 i 103 koji u sebi objedinjuju statičku sigurnost, kvalitetu i dizajnersku maštovitost. 

Prednosti sustava: 

  • Sloboda dizajniranja fasadnih površina u kombinaciji sa sustavom toplinske izolacije
  • Moguća primjena različitih vrsta tvrdih obloga
  • Doprinos očuvanja energetskih resursa
  • Statička potvrda do 103kg/m² površinskog opterećenja na podlogu (ukupna težina sustava)
  • Primjena u staro-/novogradnji

 

Za više informacija preuzmite brošuru :

StoneEtics brošura 1,96 MB
StoneEtics®-Smjernice za ugradnju 4,89 MB

 

Villa-Montenegro_Artikel