Upoznajte RÖFIX tim – Intervju sa zaposlenicima

Dajan Madžarević, voditelj odjela produkt managmenta i osiguranja kvalitete, te produkt manager za podne sisteme za Jugoistočnu Europu

Dajan je u tvrtki RÖFIX zaposlen od 2007. godine, a karijeru je započeo kao komercijalno-tehnički savjetnik za područje Primorja, Like i Istre. Funkciju je obnašao od 2007. do 2019.godine, nakon čega 2020. godine preuzima funkciju koju obnaša danas. Kroz dugogodišnji rad u RÖFIX-u, kolega Madžarević je stekao široko iskustvo i znanje o RÖFIX proizvodima. 

Kolega Madžarević koordinira i vodi odgovorne funkcije te se svakodnevno susreće s raznim izazovima koje nastoji rješavati uz dobru suradnju s kolegicama, kolegama i odjelima te što boljom organizacijom, stručnošću i pristupom doprinosi uspješnom finaliziranju  izazova i projekata, a motivira ga postizanje efekata koji tvrtku vode naprijed i to stalnim nastojanjem za poboljšanjem organizacije i organiziranosti s ciljem bolje suradnje i veće efektivnosti.

"Dobra radna atmosfera, suradnja s kolegicama i kolegama i odijelima, korektan, otvoren, transparentan i jednostavan odnos s nadređenim i upravom, stabilnost firme i koncerna vrijednosti su koje su mi važne za razvoj karijere".

Kolega Madžarević zaposlen je u tvrtki RÖFIX već 16 godina smatra da RÖFIX dobrim poslodavcem čini poštivanje zakonskih propisa, jako dobra radna atmosfera, mogućnost školovanja i usavršavanja, pogled u budućnost i planiranje/razvoj te mogućnost napredovanja, kao i korektan, otvoren i jednostavan odnos i komunikacija s Upravom.