Kako sanirati pukotine i oštećenja u vašim stanovima?

Nedavni potres u Zagrebu uzrok je brojnih oštećenja na zidovima stanova. Ukoliko je vaša zgrada statički stabilna, a pretrpjela oštećenja, imamo odgovarajuće proizvode koje samostalno možete lako primijeniti.

Oštećenja estetske prirode vrlo je lako sanirati tj. radi  se o problemu koji je lako rješiv. Kvalitetna je sanacija vrlo važna – mnogi se  stanovi daju u nasljeđe i dugotrajnost rješenja iznimno je važna.
Za cjelokupan proces sanacije takvih pukotina, odnosno oštećenja osigurali smo proizvode iz našega asortimana koji su namijenjeni sprječavanju upravo ovakve problematike - RenoFamily grupa proizvoda.

Kako sanirati

Tvrtka RÖFIX u okviru svog širokog asortimana kvalitetnih sustava, nudi odlične proizvode i za ovakve pothvate u segmentu renoviranja i saniranja. Odlikuje ih: vrlo dobra paropropusnost, minimalno naprezanje prilikom stvrdnjavanja i  izvrsna obradivost!

Prije same sanacije i ugradnje materijala, potrebno je adekvatno pripremiti podlogu na način da obijemo sve nenosive dijelove žbuke i zidja do nosive podloge. Nakon toga površinu je potrebno otprašiti, kako bi osigurali čim bolju prionjivost žbuke za renoviranje RÖFIX  Renoplus kojom ćemo sanirati ovakva oštećenja.  RÖFIX Renoplus mineralna je žbuka za renoviranje koja omogućava izvrsno izravnavanje i prikladna je za sve vrste podloga.

Za popunjavanje pukotina i rupa u ziđu koristimo mikroarmiranu žbuku RÖFIX Renoplus veće granulacije, te nakon toga sa preklopom cijelu površinu armiramo sa našom mrežicom P50 i žbukom za izravnavanje RÖFIX Renostar.
Ove žbuke karakterizira vrlo dobra prionjivost na staru podlogu što osigurava i smanjuje mogućnost pojave pukotina na spoju stare i nove žbuke, što je i jedan od glavnih ciljeva kod ovakvih sanacija.

RÖFIX RenoFamily proizvodi su univerzalno rješenje problema jer je neovisno, radi li se o saniranju, renoviranju ili novogradnji, s RÖFIX RenoFamily materijalima moguće je oblikovati novu fasadnu ili gletanu površinu na bilo kojoj podlozi.
Kvalitetno renoviranje i saniranje snižava potrošnju energije, te također poboljšava mikro klimu prostora u kojem živite, a tvrtka RÖFIX već 20 godina dugu tradiciju u proizvodnji proizvoda namijenjenih upravo za ovu problematiku.

RÖFIX vam želi uspješnu sanaciju i sigurnu budućnost za vas i vaše generacije.

Kliknite ovdje i pošaljite nam upit.