Upoznajte RÖFIX tim – intervju sa zaposlenicima

Boris Jozić, voditelj tehnike za Jugoistočnu Europu

Boris Jozić karijeru u tvrtki RÖFIX započeo je prije 3,5 godine. Od tada do danas Boris radi na mjestu voditelja tehnike za Jugoistočnu Europu.
Na voditeljskoj poziciji kolega Jozić svakodnevno se susreće s brojnim izazovima, a kao najčešće izazove navodi poboljšanje proizvodnih procesa, postrojenja i opreme koji zahtijevaju sustavni pristup i analizu svih relevantnih parametara.
Za svaki izazov Boris nastoji pronaći adekvatno i optimalno rješenje, pa tako ističe da je za uspješno svladavanje svih prepreka i ostvarenje ciljeva neophodan timski rad koji uključuje iskustva i znanja svih sudionika bilo kojeg procesa. Također smatra da se zajedničkim radom ostvaruje pozitivan učinak na cjelokupno poslovanje te se izbjegava negativan utjecaj koji bi mogao nastati bez sagledavanja problema iz svih kuteva.

Kolega Jozić kaže da nekoliko segmenata čini RÖFIX dobrim poslodavcem, a kao najvažnije izdvaja: mogućnost kontinuiranog usavršavanja znanja i vještina, uzajamno povjerenje i poštovanje dogovorenih uvjeta te mogućnost primjene novih raspoloživih alata za olakšavanje i ubrzavanje planiranih zadataka.
Podrška i razumijevanje kolega i nadređenih u situacijama kada je potrebno uskladiti poslovne aktivnosti s važnim privatnim obavezama je upravo ono što Boris smatra najboljim iskustvom u RÖFIX-u.

Zadaće i odgovornosti na mjestu voditelja tehnike su brojne. Dovršetak određenog projekta s ostvarenim planiranim pozitivnim utjecajem na poslovanje kao i svladavanje prepreka Boris izdvaja kao najdraži dio svoga posla. A kao najveći doprinos svom 3,5 godišnje radu u RÖFIX-u navodi sustavno i realno sagledavanje problema uz nalaženje praktičnih rješenja.

Otvorena mogućnost za kontinuiranim praćenjem i primjenom modernih trendova vrijednosti su koje su kolegi Joziću najvažnije za razvoj vlastite karijere. A kao najvažnije iskustvo u svom dosadašnje radu navodi pozitivnu radnu atmosferu u kojoj sve postaje moguće.