RÖFIX trendovi i rješenja

Aktualne teme

ZUB VREMENA

RENOVIRANJE I SANIRANJE

Renoviranje i saniranje znači poboljšanje kvalitete življenja. Tijekom dugogodišnjeg korištenja i zanemarivanja građevina iste gube na kvaliteti i udobnosti.

FASADE

RÖFIX EPS-F 031 RELAX

Inovativna fasadna izolacijska ploča

Fasadna izolacijska ploča sastoji se od ekspandirane, sive, tvrde polistirolske pjene EPS-F15

Tehnička rješenja u novogradnji

Fasade

Na našim stranicama saznajte više o raznim mogućnostima oblikovanja završnog izgleda fasade i na što je prilikom projektiranja i izvedbe važno obratiti pozornost.

Održiva gradnja

Unutarnji zidovi

Ugodna mikroklima prostora jako je važna za stvaranje osjećaja udobnosti i blagostanja.

Toplinsko-izolacijski sustavi

Toplinsko-izolacijski sustavi aktivno smanjuju prijenos topline kroz zidove te tako pomažu pri uštedi dragocjene energije. Komfor življenja povećava se drastično uporabom TIS sustava.

Estrisi

Estrisi stvaraju važnu osnovu za različite završne obloge na nosivoj podlozi. Oni i sami mogu biti korišteni kao pod te osiguravaju visoku kvalitetu stanovanja.

Tehnička rješenja u starogradnji

Fasade

Stara i oštećena fasada ne izgleda lijepo. Nakon njene estetske i/ili energetske obnove, objekt će zasjati novim sjajem i zadovoljiti suvremene tehničke zahtjeve.

Unutarnji zidovi i stropovi

Obnovite li strukturu i boju unutarnjih zidova, interijer objekta poprimt će sasvim novi izgled, a energetskom obnovom povećat ćete njegovu ekonomičnost i udobnost.

Energetska obnova

Osjećaj ugode u prostoru uvelike ovisi o temperaturi unutarnjih zidova. Toplinsko-izolacijska obnova objekta jamči ugodnu temperaturu, nevisno o vremenskim prilikama.

RÖFIX Estrisi

Estrih je neosporno iznimno važan element za postizanje visoke razine kvalitete stambenog prostora. Njegove su mogućnosti primjene iznimno raznolike. Upravo zbog njegove izrazite izloženosti opterećen

Vrtlarstvo i uređenje krajobraza

Osvaja vrtove kada su u pitanju staze, terase, prilazi garažama, predvorja, pa čak i obrubi bazena.

Creteo®Beton/Niskogradnja

Važan građevinski materijal našeg vremena RÖFIX – Vaš Partner kad se radi o betonu.

NOVO

Pitanja i odgovori

Imate pitanja o RÖFIX proizvodima? Niste sigurni koju boju odabrati za fasadu? U ovoj rubrici možete pročitati sve o našim proizvodima, sustavima i sl