Vaš uspjeh je i naš uspjeh!

Inovativnim građevinskim rješenjima omogućavamo jednostavnu primjenu u praksi, a stručnim savjetovanjem osiguravamo podršku u svakoj fazi gradnje. U našem centru za istraživanje i razvoj kontinuirano razvijamo suvremene i moderne proizvode, te sustave izvrsne kvalitete.

Odgovorno i uspješno poslovanje

Savjesnim i učinkovitim djelovanjem osigurajmo budućnost!

Za stabilnu budućnost potrebni su čvrsti temelji. Njih, pak, čine dugogodišnji, motivirani i kompetentni djelatnici vođeni tradicijom i inovativnošću. Upravo stoga je RÖFIX pouzdan i dugoročan parner svim kupcima, dobavljačima i ostalim poslovnim partnerima. Kontinuirano ulaganje u inovativne proizvode i širenje na nova tržišta podupire održivi i zdravi rast tvrtke RÖFIX.

Motivirani djelatnici

Naš najveći uspjeh su kompetentni, angažirani i motivirani djelatnici!

Zajedništvo unutar tvrtke RÖFIX osnova je njenog kontinuiranog razvoja. Taj uspjeh zasluga je svih djelatnika koji strastveno i kompetentno rade za dobrobit tvrtke RÖFIX. Isključivo uz potporu i predanost zaposlenika moguće je stvarati kvalitetne, inovativne i konkurentne proizvode. RÖFIX zapošljava gotovo 1000 djelatnika u 11 zemalja. Rad u međunarodnom okruženju snažno je usmjeren suradnji među svim zaposlenicima, te razmjeni znanja i iskustava. Jedan od strateških ciljeva tvrtke RÖFIX je kreiranje imidža cijenjenog i poželjnog poslodavca. Upravo iz tog razloga, kontinuirano ulažemo u stručni i osobni razvoj najvrijednijeg resursa naše tvrtke - naših zaposlenika!

 

Kupac je središte poslovanje

Vaš uspjeh je i naš uspjeh!

Gradnja postaje kompleksniji proces u kojemu je ključna usklađenost svih sudionika. Kompetentni djelatnici brinu se o najboljoj mogućoj integraciji RÖFIX sustava prema svim partnerima. Ona se najbolje postiže pružanjem relevantnih informacija u skladu s različitim potrebama najvažnijih klijenata: arhitekata, projektanata, trgovaca, izvođača i investitora. Kombinirajući fleksibilnost sa znanjem i usklađenim procesima, RÖFIX kreira individualna rješenja baš po vašoj mjeri. Svaki detalj je važan, od ljubaznog glasa na prijemu do savršeno postavljenog silosa na gradilištu.

Kvaliteta

Kvalitetni proizvodi po mjeri i profesionalna usluga u skladu sa zahtjevima klijenta!

U centralnom odjelu istraživanja i razvoja radi međunarodni tim stručnjaka koji se brine o razvoju i optimiranju RÖFIX proizvoda. Suradnja građevinskih tehnologa, mineraloga i kemičara čini snažnu sinergiju koja jamči trajno visokokvalitetne proizvode. Zajedno s našim kupcima i partnerima kontinuirano radimo na poboljšanju proizvoda. Uz jednostavnu ugradnju materijala na gradilištu i integraciju proizvoda u razne sustave, RÖFIX neprestano razvija različita rješenja koja u konačnici stvaraju dodatnu vrijednost za sve, od izvođača radova do krajnjeg korisnika.

Odgovornost prema ljudima i okolišu ne izražavamo isključivo aktivnim doprinosom u smanjenju emisije štetnih plinova tijekom primjene naših proizvoda, već i velikim udjelom prirodnih visokovrijednih mineralnih sastojaka ključnih za zdravu i ugodnu mikroklimu u unutarnjim prostorima.