RÖFIX - Graditi po sistemu

RÖFIX je izvorno obiteljska tvrtka osnovana davne 1888. godine u mjestu Röthis u Austriji. Tvrtku su osnovala braća Josef i Hermann Wechinger, a u samim začecima proizvodila je vapno i opeku. Od tada pa sve do danas, tvrtka RÖFIX se od malog proizvođača vapna i opeke razvila do tvrtke specijalizirane za proizvodnju gotovih mortova. Danas, 130 godina kasnije, RÖFIX je članica krovne organizacije/koncerna pod nazivom FIXIT GRUPPE i sinonim za proizvođača građevinskih sustava. 

Od 1994. godine RÖFIX je prisutan i u Hrvatskoj. Tijekom više od 20 godina postojanja na hrvatskom smo se tržištu razvili u jedu od vodećih tvrtki za proizvodnju i veleprodaju građevinskog materijala. RÖFIX materijal na skladišta i police trgovina građevinskim materijalom, diljem Hrvatske ali i Europe, stiže iz naša tri proizvodna pogona smještenih u Pojatnom, Zaprešiću i Siveriću. Osim na kvalitetu i učinkovitost, proizvodna politika tvrtke RÖFIX u velikoj je mjeri usmjerena na kreiranje i proizvodnju dugoročno održivih i ekološki prihvatljivih sustavnih rješenja usklađenih s potrebama i željama krajnjih kupaca. 
 

RÖFIX vrijednosti

Graditi po sistemu – rješenja za različite zahtjeve na gradilištu već od 1888. godine!

Sjedišta

TVRTKA

Naša misija, vizija i vrijednosti

Naše vrijeme karakteriziraju velike promjene i disrupcije. Uz kontinuiranu prilagodbu i fleksibilnost, organizacijama je prije svega potrebno uvjerljivo i dosljedno vodstvo. Misija i vizija FIXIT GRUPPE nas u tome podupiru.

Sjedišta u Hrvatskoj

U Hrvatskoj imamo 3 proizvodna pogona, a to su Pojatno, Zaprešić i Siverić. Usmjereni smo na održavanje i upravljanje okolišem. Ključno pri tome jest integracija svih sistema i procesa.

 

RÖFIX u Europi

Mi smo paneuropska međunarodna tvrtka koju karakterizira visoki strateški rast te međunarodna ekspanzija.

FIXIT GRUPPE

Danas, nakon više od 125 godina FIXIT GRUPPE je postala naša krovna organizacija/holding.

Compliance odredba

Postupanje u skladu sa zakonskim propisima i ponašanje u skladu sa definiranim pravilima, važna su sastavnica temeljnih vrijednosti i internih procesa naše organizacije.