Sigurnost sa sustavom

Toplinska izolacija ne samo da smanjuje gubitak energije u zimskom periodu, već omogućava da se u ljetnom periodu vaša kuća ne pregrijava.

Postavljanjem toplinske izolacije s vanjske strane zida riješit će te i probleme s kondenzacijom pare (od kuhanja, tuširanja, sušenja odjeće) koji se javljaju zbog niske temperature zida, te nastanak gljivica i plijesni. Također će i toplinski ugođaj u prostoru biti bolji zbog povećane temperature zida. Na kvalitetu toplinske izolacije zidova utječe debljina izolacijskog sloja kao i toplinska provodljivost materijala λ (W/mK). Kao izolacijski materijali najčešće se koriste kamena i staklena vuna te polistiren (stiropor). Zato izaberite jedan od visokovrijednih RÖFIX toplinsko-izolacijskih sustava i osigurajte si kvalitetan životni prostor.

RÖFIX toplinsko-izolacijski sustavi u praksi su postojani već više od 30 godina i kontinuirano su razvijani. Oni svojim kvalitetnim materijalima pružaju najvišu sigurnost sustava i dug životni vijek, visoku otpornost na udarce kao i najbolju zaštitu od pucanja. Komponente sustava ističu se optimalnom preradom, promišljenim detaljnim riješenima i postojanosti.

bih_web_pretraživanje.jpg

Pretraživanje proizvoda

IMG_0502.jpg

Izračun potrošnje

Stranica se učitava ...