Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
Lijepa fasada

RÖFIX savjetnik za toplinsku izolaciju fasade

 

Donosimo Vam nekoliko korisnih savjeta za pravilni odabir toplinske izolacije za Vašu fasadu

Visoke performanse, suvremena i visokotehnološka rješenja, izdržljivost kao i ekološka prihvatljivost za sve tipove obiteljskih i poslovnih objekata nudi Vam RÖFIX u svojim toplinsko-izolacijskim sustavima.

Suvremena toplinska izolacija u novogradnji

Odaberite ETAG certificirani sustav te se uselite u sigurni dom. Između ostalog možete odabrati slijedeće RÖFIX sustave:

 

Sanacija toplinsko izolacijskih sustava

Uvjerite se u zajamčenu dugotrajnost RÖFIX proizvoda. Zaštitite dom od vremenskih utjecaja i uštedite.

   

 

Stiropor ili kamena vuna

Stiropor fasada

stiropor toplotna izolacija fasade

Stiropor je odlična toplinska izolacija. Nudi dobru ravnotežu između kvalitete i cijene. Otporan je na vlagu, jednostavan je za obradu i ugradnju te cijenovno prihvatljiv.

 

 

Kamena vuna

toplotna izolacija fasade

Kamena vuna je prirodni paropropusni materijal. Ne gori, zato je prikladan za fasade i izolaciju visokih objekata.

Kako ukloniti 5 najčešćih šteta vanjskih utjecaja na boji

Toplinska izolacija nije u najboljem stanju? RÖFIX pouzdano odgovara na Vaša pitanja! Uvjerite se na primjeru 5 najčešćih problema koji se javljaju kod toplinske izolacije.

     

Puna Vam je kapa algi i gljivica?

Recite STOP mehaničkim i mikrobiološkim problemima na toplinskoj izolaciji. Zaboravite alge, gljivice, kredanje boja i loš vizualni dojam.

 

 

Dosta Vam je pukotina na boji?

RÖFIX SycoTec najbolje je rješenje ako želite tamne boje na fasadi otporne na pukotine i deformacije, algi i gljivica.

     

Zaštite najizloženiji dio fasade

Otkrijte najjednostavnije i najučinkovitije rješenje za izvođenje najizloženijeg dijela fasade tj. fasadnog podnožja pomoću RÖFIX Optiflex 1K i RÖFIX Optiflex 2K.

Program za oblikovanje fasade

Fasada ima snažan utjecaj na konačni izgled zgrade. Jednom sagrađena, teško se mijenja.

Konačni izgled fasade nikada nije prepušten slučaju, olakšajte si i prvo stvorite virtualno pročelje s RÖFIX Savjetnikom za fasade.

To je program za virtualno oblikovanje fasade, u koji možete učitati sliku kuće koju ste sami slikali. Program omogućuje kombiniranje više od 300 različitih nijansi boja.

Oblikovanje fasade u 4 koraka!

1. U program možete učitati sliku svog objekta. Ako nemate neku sliku koju želite učitati, možete birati između uzorka slika koje vam nudi program.

2. RÖFIX program za oblikovanje fasada omogućuje bilo koju kombinaciju nijansi. Možete birati između više od 300 nijansi iz RÖFIX Ton karte. Proizvoljno označujete polja koja želite obojiti, bojite i brišete boju s fasade, prozorskih okvira itd...

3. Kako bi prikaz bio čim realniji, program vam omogućuje da odaberete kombinaciju boja koju možete pogledati na dnevnom svjetlu: ujutro, u podne i navečer.

4. Kada ste završili obradu fotografije, spremite skicu.

Savjetnik za fasade

A sada, sada ste Vi na redu da isprobate naš inovativni program za oblikovanje fasade na primjeru Vaše vlastite kuće.

NOVI RÖFIX PRIRUČNIK ZA TOPLINSKO-IZOLACIJSKE SUSTAVE

TIS priručnik Cover

Priručnik za toplinsko-izolacijske sustave sastoji se od nekoliko poglavlja koji obuhvaćaju osnove toplinsko-izolacijskih sustava, pregled pojedinih RÖFIX toplinsko-izolacijskih sustava kao i način te korake njihove ugradnje.

Svi koraci ugradnje materijala objašnjeni su tekstom uz slikovne prikaze, čime se pojednostavljuju objašnjenja ionako komplicirane ugradnje toplinsko-izolacijskih sustava.

 

Priručnik za RÖFIX toplinsko-izolacijske sustave 11,76 MB