Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda

RÖFIX 793 SalePepe Prana žbuka s dodatnim efektima

 
Download:
Tehnički list Tehnički_list_RÖFIX_793_SalePepe_Prana_žbuka_s_dodatnim_efektima_DC0057742.PDF
373,84 kB
IM0008455_md.jpg btn_search

Polugotova, mineralnia strukturna završna žbuka, otporna na vremenske uvjete. SalePepe se dopunjuje s 40% odgovarajućih dodataka (na vapneno-cementnoj bazi s individualnim dodatkom granulacije). Primjenjiva na TIS i vapneno-cementnim podložnim žbukama u vanjskom području. Ugradnja i naknadna obrada jednaka kao i kod vapnenih žbuka.

Fasade od plemenite žbuke maltera u boji izložene vremenskim uvjetima i kao dio TIS-a, potrebno je premazati paropropusnim i vodoodbojnim premazom.

Kod primjene na TIS-u, RÖFIX 793 Sale Pepe tvornički sadrži algicidno-fungicidni dodatak. Prilikom narudžbe napomenuti ukoliko je potrebna isporuka sa zamiješanim dodatkom.

Svaku mješavinu izvođač treba na vrijeme i po pravilima struke isprobati prije nego krene s radom.

RÖFIX nema utjecaja na kvalitetu i kakvoću korištenih dodataka. Dodatak koji posjeduje kakvoću pijeska npr. za beton u pravilu odgovara. Dodaci s finim udjelom smanjuju čvrstoću, mijenjaju vodoupojnost te zahtjevaju precizno ispitivanje prije primjene.

SalePepe nije debeloslojni sustav žbuke. Nanosi se do max. 1,5 puta od najveće granulacije zrna. Ako se u dodatku nalaze samo pojedina krupnija zrna, žbuka fine granulacije ne smije prekriti veću, već samo manje granulacije zrna.

Sale Pepe je specijalni proizvod za individualno oblikovanje. Prirodno starenje je u potpunosti normalno i ne vrednuje se kao manjkavost.

Unutra/vani Izmješati prije upotrebe Ručno ugrađeno Temperatura pri obradi ne smije pasti ispod +5°C Pri ugradnji zaštiti od vremenskih uticaja i sunca POZOR! Zaštititi ruke i oči.
  • Prirodno hidraulično vapno (NHL) prema EN 459-1
  • Cement
  • Hidrofom (kapilarno lomljen)
  • Bijeli, klasirani mramorni pijesak
  • Selektirana granulacija > 0,5mm, treba se umiješati na licu mjesta (40% kao dodatak polugotovom proizvodu).