Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
IM0008804_gi.jpg

Sistemi postavljanja keramike

 

Pokažite svoju snagu s RÖFIX sustavom za polaganje keramike!

Pločica je jedna od najstarijih sredstava za uređivanje u arhitekturi. Danas aktualnija no ikada. Pločice stvaraju ugođaj, stanujte i živite u prirodnoj ljepoti. Boje i oblici, dizajn i individualne ideje zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Kupaonice, tuševi, WC-i, bazeni, saune, hodnici, stepenice i dnevni boravci postaju okvir za obiteljska druženja, slobodno vrijeme i odmor. Ostvaruju Vaš osobni životni stil. Raznovrsni oblici lako potiču vašu kreativnost. Ostvarite svoje ideje sasvim svejedno radi li se o velikim obejktima, radnom prostoru ili Vašem domu.

S RÖFIX tehnikama strojne ili silo obrade materijala moguće je racionalno i povoljno ugraditi proizvode. Već desetljećima RÖFIX nudi tkz. proizvode "na pritisak gumba". Specijalne recepture omogućavaju ugradnju materijala direktno iz silosa pomoću nadograđene protočne mješalice i to u zadanoj količini, naravno bitna činjenica jest da proizvod ne gubi na kvaliteti. Uvrečani proizvodi također se mogu racionalno strojno ugraditi i olakšati sam proces izvedbe.

Prednost:

-Manji broj ručnih radnji

-Materijal je uvijek u zadanoj količini

-Gradilište ostaje čisto

-Nema gubitka materijala zbog krađe, vremenskih utjecaja i ostataka

-Nisu potrebni dodatni strojevi za obradu

-Materijal primjenjiv i zimi

-Mogućnost uređenja gradilišta na malom prostoru

-Minimalno opterećenje radnika na gradilištu

Strojne tehnike

Protočna mješalica na silosu

Protočna mješalica pričvršćuje se na donji dio silosa. Protočna mješalica i upravljački ormarić znatno doprinose logistici na gradilišti.

Silomat

Ovi pneumatski silomati pod pritiskom savladavajui velike udaljenosti bez ikakvih problema. Univerzalno su primjenjivi kao i sve uobičajene protočne mješalice , pumpe ili strojevi za žbukanje.

Protočna mješalica (samostojeća)

Protočne mješalice su univerzalno primjenjive, lako ih je moguće transportirati, bez ikakvih problema moguće je obrađivati mort za zidanje i fini beton, estrih, žbuku i finu žbuku, ali i ljepilo za kreamiku, mase za izravnavanje i niveliranje. Za uvrečani i materijal u silosu. Ukoliko se protočna mješalica puni pomoću silomata potrebno je upotrijebiti nastavak za filtriranje.

Stroj za mješanje i transport zamješanog materijala (SMP)

Radi se o dvojnom sustavu mješanja. Montira se neposredno ispod velikog silosa te se kao kompletni sustav za mješanje vozi na gradilište. Zbog odličnog mješanja dostiže se daljina dosega do 60m, a potrošnja ostaje mala.

Alat

Pravi izbor alata također je bitan za pravilnu ugradnju naših proizvoda, zato Vam je i na ovom području RÖFIX prvi i pravi izbor.