Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
Hoslet_Link_Web2

RÖFIX POLITOP PI 305 unutarnja boja za zidove i stropove uljepšala je prostorije hostela Link u Lovranu

 

Kada se radi o unutarnjim bojama za zidove i stropove RÖFIX-ove boje jamče kvalitetu i postojanost. Pri uređenju smještajnih jedinica hostela Link u Lovranu korištena je RÖFIX Politop PI 305 unutarnja boja za zidove i stropove u bijeloj boji, te RÖFIX PF 960 POLIFIX masa za gletanje.

 

0878

RÖFIX Politop PI 305 može se pohvaliti vrlo značajnim karakteristikama kao što su visoka pokrivenost i izdašnost. Visokopokrivna, modificirana disperzivna unutarnja boja, vrlo slabog mirisa  koja se može koristiti kao novi premaz ili premaz za renoviranje, na strukturnim tapetama, vapneno-cementnim,  gipsano-vapnenim i gipsano-cementnim žbukama, a nanosi se strojno i ručno. 

Dobru podlogu na zidovima i stropovima je osigurala RÖFIX PF 960 POLIFIX poboljšana, bescementna, hidrofobirana masa za gletanje na bazi celuloze s mineralnim dodacima za dobivanje glatke površine i površine bez naprezanja, na mineralnim podlogama kao što su npr. beton, cementne žbuke, vapneno-cementne žbuke, vapneno-gipsane žbuke, gips-kartonske ploče. 

 

0512

 

0502

U odjelu istraživanja i razvoja provode se stalne kontrole i ispitivanja RÖFIX unutarnjih boja. Odlikuje ih visoka pokrivnost, optimalna obradivost i sigurnost u primjeni. Ispunjavaju zahtjeve građevinske biologije i estetike, te mogu biti idealna zidna obloga različitih prostornih stilova.

0527

 
 

0701