Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
TIS priručnik Cover

NOVI Priručnik za RÖFIX toplinsko-izolacijske sustave

 

Detaljan priručnik

Toplinsko-izolacijski sustavi važan su proizvodni segment RÖFIX sustavne ponude materijala. Podliježu tehničkim normama i strogom zakonodavstvu.

Kako bi se kompleksnost tematike toplinsko-izolacijskih sustava obuhvatila na odgovarajući način, RÖFIX je pripremio detaljan priručnik o toplinsko-izolacijskim sustavima.

Što obuhvaća

Priručnik za toplinsko-izolacijske sustave sastoji se od nekoliko poglavlja koji obuhvaćaju osnove toplinsko-izolacijskih sustava, pregled pojedinih RÖFIX toplinsko-izolacijskih sustava kao i način te korake njihove ugradnje.

Svi koraci ugradnje materijala objašnjeni su tekstom uz slikovne prikaze, čime se pojednostavljuju objašnjenja ionako komplicirane ugradnje toplinsko-izolacijskih sustava.

 

Kolaž TIS

Zakonodavstvo i propisi

Prvo poglavlje priručnika govori o zakonodavstvu  i stručnim propisima ugradnje toplinsko-izolacijskih sustava, kao i o svim vrstama i posebnostima pojedinih RÖFIX toplinsko-izolacijskih sustava, ali i o načinu ugradnje.

Posebnosti pojedinih završnih žbuka

Drugo poglavlje priručnika bavi se završnim žbukama te detaljno objašnjava posebnosti svake pojedine završne žbuke kao i način ugradnje.

Najbolji savjeti za boje

U trećem poglavlju našeg priručnika možete pronaći najbolje savjete vezane uz RÖFIX Svijet boja.

Download

Ovdje pronađite cijeli Priručnik za RÖFIX toplinsko-izolacijske sustave za download:

Priručnik za RÖFIX toplinsko-izolacijske sustave 11,76 MB

 

Kada je riječ o toplinsko-izolacijskim sustavima, više relevantnih informacija možete pronaći na stranici Hrvatske udruge proizvođača toplinsko fasadnih sustava