Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
Baumeister_1

RÖFIX- vaš partner u gradnji!

 

Odgovornost za projekte i sve faze građenja.

Odgovorno savjetujemo u svakoj fazi gradnje, te vam stojimo na raspolaganju tehničkim znanjima i dugogodišnjim, internacionalnim iskustvom.

Razumijevanje specifičnih potreba u gradnji.

Da bismo lakše razumjeli vaše specifične potrebe saslušat ćemo vaše ideje i želje, te predložiti optimalno rješenje primjenjivo u praksi. Na raspolaganju su vam naši stručni priručnici i publikacije, smjernice o ugradnji, ručni uzorci i video materijali.

baumeister_TopNews

Precizni izračuni svakog detalja.

Prilikom osmišljavanje komponenti sustava uzimamo u obzir njihovu ekološku procjenu i svojstva paropropusnosti. Radi lakšeg i bržeg razumijevanja osigurali smo CAD detalje za toplinsko-izolacijske sustave, izračun mase za fugiranje, smjernice i preporuke za ugradnju koje u PDF-u ili drugim formatima možete preuzeti s naše web stranice.

Pouzda partnerski odnos.

Stabilnost, dugoročna postojanost, estetika i zaštita okoliša prioriteti su nam prilikom osmišljavanja novih proizvoda i sustava. Od izuzetne su nam važnosti i kvaliteta stanovanja, niska potrošnja energije, te kvalitetna i zdrava klima prostora u kojima živite i boravite.

Vaš partner za dugoročnu suradnju.

U procesu građenja iznimno je važno dobro planiranje, odabir odgovarajućih sustava i materijala, te stručno izvođenje radova. Želja nam je u svakom trenutku pružiti profesionalnu i stručnu podršku na svakom projektu, gradeći s vama dugoročan partnerski odnos temeljem na povjerenju.

 

Downoad brošura za izvođače i partnere 11,51 MB