Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
450x280

Postavljanje pločica u Avenue Malla

 

Školski primjer 

Zagrebački Avenue Mall, jedan od najpopularnijih shopping centara Grada Zagreba započeo je novu poslovnu godinu iznimno velikom investicijom.

Cilj je bio postavljanje pločica u svim hodnicima centra, a projekt školski primjer kako veliki formati i tople svijetle boje kojima su zasjali podovi stvore bitno bolji dojam i osjetljivost cijelog prostora.

Kada je u pitanju bio odabir materijala za postavljanje pločica, odluka nije bila teška, stručnjaci su se oslonuli na već dokazanu kvalitetu RÖFIX-ovih Sistema za postavljanje keramike.

Odabir materiala

Korišteni su slijedeći materijali:

  • Predpremaz za prionjivost RÖFIX AP 320 (Svestrano primjenjiv, specijalni predpremaz bez otapala koji je pojačan kvarcnim pjeskom).
  • Ljepila za keramiku koja kao tvornički proizvod podliježu normi EN 12002/12004 i ispitana su u pogledu sukladnosti, riječ je o slijedećim ljepilima: RÖFIX AG 650 CZ TE S1 (Fleksibilno tankoslojno ljepilo za polaganje upojne, slabo upojne i neupojne keramikena podu i zidu. Specijalno za podove s toplinskim opterećenjem). RÖFIX AG 660 DMB RAPID (Flexibilno brzovezujuće ljepilo sa znatno smanjenim klizanjem u području poda i zida posebno je pogodno za polaganje keramičkih obloga velikog formata).
  • Obloge od ploča su popunjene masom za fugiranje RÖFIX AJ 612 Perlfuga koja je fizikalno, kemijski i vizualno prilagođena podlozi, ljepilu i namjeni, čime je dobivena glatka vizualno dopadljiva i vodoodbojna površina. RÖFIX AJ 612 Perlfuga je vodoodbojna, flexibilna masa za fugiranje, ojačana vlaknima za fugiranje zidnih i podnih obloga od upojne, slabo upojne i neupojne keramike kao i pločica i ploča od prirodnog kamena za širine fuga od 2 do 15 mm.

 

Zadovoljni smo što su iznova RÖFIX proizvodi prepoznati po svojoj kvaliteti jer svi odgovaraju europskim i nacionalnim normama, pravilnicima i smjernicama.

Galerija

U galeriji pogledajte kako je postavljanje pločica teklo:

Postavljanje pločica sa proizvodima Rofix

Postavljanje pločica sa proizvodima Rofix

Postavljanje pločica sa proizvodima Rofix

Postavljanje pločica u Avenue Mall

Postavljanje pločica u Avenue Mall

Postavljanje pločica u Avenue mall