Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
RÖFIX Renofino®

Novi član u obitelji RÖFIX RenoFamily

 

RenoFamily proširuje svoj asortiman

Proizvodi iz asortimana RÖFIX RenoFamily poznati su kao univerzalna rješenja Vaših problema na gradilištu. Zbog mineralnog sastava s visokim udjelom vapna i visoke paropropusnosti odlikuje se i odličnom obradivošću i izrazito dobrom prionjivosću.

RÖFIX Renofino® svidjet će se mnogim izvođačima građevinskih radova, osmišljen kao univerzalna fina žbuka specijalno za primjenu izrade finih strukturiranih površina.

Kompetentni vapneni proizvod za fine površine

Renofino® ima finiju strukturu od Renoplusa®, a grublju od Renostara® te je idealan za naknadnu obradu starih površina kao i za izradu novih, finih žbukanih površina.
Fina struktura površine koja se postiže s Renofino®-om - granulacije 0,8 mm - odgovara velikom broju tradicionalno i moderno  obrađenih žbukanih struktura.

Tipične tradicionalne površine kao npr. plemenita fina struktura (Edelfino) je s Renofinom® izvodiva bez ikakvih problema.

Miljenik svakog izvođača

Novi član obitelji RenoFamily oduševljava prije svega zbog svoje jednostavne obradivosti i univerzalne primjene, kao i lijepe strukture.

Renofino® predstavlja idealnu podlogu za sve vrste građevinskih boja i premaza. Ukoliko se želi istaknuti fina struktura žbuke, najbolje je koristiti mineralne boje kao npr. vapnene ili silikatne jer se s njima postižu najbolji rezultati.

Graditi po sistemu

Renofino® je inovativni sistemski proizvod u sustavu RenoFamily, a u kombinaciji s Renostar®-om i Renoplus®-om, predstavlja idealnu završnu žbuku.

Više informacija potražite u našoj RenoFamily brošuri ili na stranicama naših proizvoda.

 

Renofino News 801,52 kB