Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
450x280_Produkt_SycoTec

RÖFIX SycoTec

 

Svijet se fasada mijenja

Tonovi boja sve sutamniji i intenzivniji. Trendovi naglaska nanovu eleganciju i bezvremensku estetikupotaknule su promjene i kod nas u RÖFIX-u.

Prilagođavamo se željama svojih kupaca i partnera te svojim sustavnim rješenjem za fasade RÖFIX SycoTec (engl. SystemicCoating Technology) stvaramo temeljeza inovativnu i trajno vrijednu zaštituzahtjevnih fasada.

Fasada je više od samoga razdvajanja unutarnjega i vanjskoga prostora. Ona odražava individualnost investitora, stvaralačku estetiku projektanta, kao i visoku umjetnost u obradi.

I fasada se istroši

Međutim, i najljepša će se fasada u jednome trenutku prirodno istrošiti. To ni mi ne možemo spriječiti. Možemo, međutim, spriječiti čimbenike koji ubrzavaju to trošenje.

Ustrajnim smo istraživačkim radom razvili sustavno rješenje RÖFIX SycoTec, zahvaljujući kojemu će promjenetona boje, pukotine i deformacije, kao ibiološke reakcije na tamnim fasadamaubuduće biti stvar prošlosti.

Podignuta ljestvica kvalitete

Inovativnim sistemskim rješenjem RÖFIX SycoTec podignuta je ljestvica kvalitete oblikovanja fasada. Na taj je način olakšan rad projektantima, ali isto tako i izvođačima radova.

RÖFIX SycoTec sustavom prepoznati su visoki zahtjevi prakse, jer su uzeti u obzir sloboda dizajniranja fasada, odnosno estetski zahtjevi s jedne strane, ali isto tako i još važniji zahtjevi kada su u pitanju vremenski utjecaji, te mehanički i biološki aspekti prilikom i nakon oblikovanja fasada.

Prednosti sustava RÖFIX SycoTec ukratko

  •   sloboda oblikovanja čak i ako je vrijednostodbijanja sunčeve svjetlosti ispod 25 %
  •   sustavno osigurana briljantnost boje ipostojanost tona boje
  •   za dugotrajno čiste fasade s povećanomzaštitom od algi i gljivica
  •   provjerena otpornost na udarce: najboljamoguća klasa prema ETAG-u 004
  •   za novogradnju i sanaciju, masivnu gradnjuili toplinsko-izolacijske sustave (TIS)
  •   siguran u primjeni i efektivan radniučinak.

RÖFIX SycoTec će Vas oduševiti, isprobajte ga!