Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
FIXIT GRUPPE Snažni članovi

Jedan tim - jedna filozofija

 

Mi smo FIXIT

U rujnu 2006. nastala je FIXIT GRUPA koja je od tada krovna organizacija četriju stručnjaka na području građevinskih materijala, a oni su FIXIT, HASIT, KREISEL i RÖFIX.

S inovativni proizvodima, visokim standardima kvalitete te stalno rastućom organizacijom FIXIT GRUPA uspjela si je osigurati veliki udio na tržištu.

Dugogodišnje iskustvo i stručnost na područjima od toplinske izolacije preko ekološkog renoviranja do građevinsko-kemijskih rješenja sve to kroz zajedničku organizaciju treba pridonijeti boljoj povezanosti i i većoj koristi za krajnjeg kupca.

Sve upućuje na orjentaciju ka budućnosti

Malo poduzeće koje je započelo s regionalnom proizvodnjom građevinskog materijala, postalo je nakon desetljeća i destljeća ekspanzije poduzeće koje djeluje na području cijele Europe.

S jakom ekspanzijom dolazi i do većih zahtjeva za ukupni menadžment grupe i upravu sva četri poduzeća.

Jaka međunarodna suradnja

Djelatnici FIXIT GRUPPE koordiniraju projektima i obavljaju poslove u nekolicini država na području djelovanja FIXIT GRUPPE.

Pri tome se razmjenjuju bogata iskustva i jača međunarodna suradnja.

Naša zadaća

Zadaća FIXIT GRUPPE jest podupirati sve marke i organizacije u njihovom radu.

Centralizirani odjeli poput istraživanja i razvoja, marketinga ili IT-a ujedinjuju zahtjeve svih pojedinih organizaciija i zajedno traže najbolja rješenja, ali nisu samo ova tri područja centralizirana, logistika, proizvodnja i controlling također su centralno koordinirani.