Toolbox
Košarica za download (0)
Indeks proizvoda
450x280

RÖFIX RenoFamily

 

Univerzalni materijali na svakom gradilištu

RÖFIX Renostar®, RÖFIX Renoplus® i RÖFIX Renofinish® su tri proizvoda iz grupe RenoFamily, koja se smatraju univerzalnim materijalima za rješavanje problema na svakome gradilištu. Prednosti su očite, a ubrzo ćete se i sami uvjeriti u kvalitetu sva tri proizvoda iz RÖFIX radionice.

Zbog svoga mineralnog sastava s visokim udjelom vapna, koji ima visok učinak paropropusnosti, RÖFIX RenoFamily proizvodi postižu jako dobra adhezijska svojstva te se bez problema ugrađuju.

Na mjestima gdje su ranije na raspolaganju bile samo cementne ili organski vezane mase za izravnavanje, od sada s novom linijom proizvoda, dobiva se mogućnost univerzalne primjene u novogradnji, renoviranju i sanaciji.

Prednosti RÖFIX RenoFamily:

✔ paropropusnost
✔ minimalan napon prilikom stvrdnjavanja
✔ izvrsna obradivost
✔ široka primjena
✔ izvrsna podloga za druge materijale

RÖFIX Renostar® masa za renoviranje i izravnavanje

RÖFIX Renostar® je mineralna masa za renoviranje i izravnavanje s univerzalim područjem primjene. Može se nanositi jednoslojno u debljini nanosa od 1-10 mm.

RÖFIX Renostar® ima široko područje primjene, npr. za armiranje postojećih toplinsko-izolacijskih sustava, za armiranje fasadne žbuke staklenom mrežicom RÖFIX P50 ili kao masa za izravnavanje različitih nosivih podloga.

Kako se nanosi

RÖFIX Renostar® kao vezivni most, idealan je za nanošenje zupčastim gleterom na betonsku podlogu, postupkom "svježe na svježe", radi optimalnog prijanjanja sljedećih žbuka na vapnenoj osnovi, kao i za obradu starih organskih i mineralnih žbuka, premaza ili betona.

Kako se primenjuje

Zbog minimalnog napona prilikom stvrdnjavanja, masa za armiranje, RÖFIX Renostar® idealan je za obradu postojećih toplinsko-izolacijskih fasada (sanacija pukotina). Isto tako prikladan je i za stare nosive fasade (i za alkalno otporne žbuke na bazi umjetnih smola) te za stare nosive premaze (i za alkalno otporne disperzivne premaze) kao i nestatične pukotine.

Sadržaj kreča

RÖFIX Renostar® sadrži vapno, bijeli cement, disperziju, vlakna, dodatke za poboljšane obradivosti, organski udio od <5% te visokokvalitetni fini mramorni pijesak. Odlična obradivost, minimalan napon prilikom stvrdnjavanja, jako doba prionjivost te neznatno skupljanje glavna su obilježja RÖFIX Renostar®-a.

RÖFIX Renoplus® univerzalna žbuka za renoviranje i izravnavanje

Mineralna žbuka za renoviranje i izravnavanje RÖFIX Renoplus®, široke primjene je pravi izbor za obradu postojećih fasada (i za povijesne objekte)  Moguće je jednoslojno nanošenje u debljini od 3-30 mm.

Široko primjenjiv proizvod

I ovaj proizvod široko je primjenjiv npr. za armiranje fasadne žbuke staklenom mrežicom RÖFIX P50 ili kao masa za izravnavanje različitih nosivih mineralnih podloga, nosive fasade (i za alkalno otporne žbuke na bazi umjetnih smola) te za stare nosive premaze (i za alkalno otporne disperzivne premaze) kao i nestatične pukotine. RÖFIX Renoplus® posebno je prikladan  za nejednake i nejednako upojne podloge različitih debljina nanosa kao i za žbukanje cijevi zidnog i stropnog grijanja. Idealna je podloga za vapnene i silikatne boje. 

Sastav

Materijalna osnova je vapno, bijeli cement, disperzija, vlakna, organski udio od <5%, fini vapneni pijesak okruglog zrna. Odlična obradivost, minimalan napon prilikom stvrdnjavanja, jako doba prionjivost te neznatno skupljanje glavna su obilježja RÖFIX Renostar®-a.

RÖFIX Renofinish® univerzalna masa za renoviranje i gletanje vani i unutra

RÖFIX Renofinish® najnoviji je proizvod u liniji RenoFamily, radi se o mineralnoj masi za renoviranje i gletanje s odličnim efektom izravnavanja univerzalne primjene.

RÖFIX Renofinish® primjenjiv je unutra i vani kao mineralna žbuka za saniranje i renoviranje te kao izravnavajuća glet masa na mineralnim i betonskim podlogama, nosivim postojećim žbukama i gips-kartonskim pločama.

Prikladan je i kao masa za gletanje velikih površina na objektima.

Odlična obradivost otvara mogučnosti

Zahvaljujući odličnoj obradivosti, RÖFIX Renofinish® prikladan je i za posebna područja primjene te jamči odličan rezultat. Zid obrađen RÖFIX Renofinish®-om, zbog posebnog efekta izravnavanja, ostavlja dojam brušenog odnosno poliranog zida. RÖFIX Renofinish® nije samo visokokvalitetna žbuka za unutarnje i vanjske zidove, već se odlikuje odličnom obradivošću na raznim podlogama.

RÖFIX Renofinish® nanosi se jednoslojno debljine nanosa od 1-2 mm na razne mineralne podloge, kao što su npr. vapneno-cementne i gipsano-vapnene žbuke, nosive postojeće žbuke, betonske podloge i gips-kartonske ploče. Uz sve navedeno, RÖFIX Renofinish® odličan je izbor i za obradu nosivih, alkalno otpornih završnih žbuka na bazi umjetnih smola kao i postojećih premaza.

Sadržaj

RÖFIX Renofinish® sadrži vapno, bijeli cement (bez kromata) i bijelo mramorno brašno, disperziju, dodatke za poboljšanje obradivosti te organski udio od <5%.

Više informacija pronađite u RenoFamily brošuri.

RÖFIX RenoFamily - Univerzalna rješenja na svakom gradilištu 2,24 MB